Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Lasagne
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Asparagi
- 600 g di asparagi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3422 kJ / 818 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Lasagne al radicchio
2 Std.
Tiramisù pasquale
3 Std. 30 Min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Crêpes con fiori di zucca
1h 30min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Gnocchi alla romana ai funghi
2 Std.
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1 Std.
Risotto asparagi e zafferano
35min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1ωρ. 10 λεπτ.