Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di mortadella (vedere varianti) tritata
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- pangrattato
- burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 444 kJ / 106.1 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 119.8 mg
Alternativní recepty
Burger di ceci al rosmarino
20min
Nuggets di sogliola
40min
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
45 Min
Canederli al formaggio
1h
Pâté di vitello in gelatina
8 Std. 30 Min
Polpettone di riciclo
1h
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Zucchine ripiene di cotechino
1 Std. 30 Min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Bowl con falafel e verdure
30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55 Min