Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo a dadini
- 200 g di latte intero tiepido
- 1250 g di acqua
- 400 g di spinaci freschi
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di burro, di cui 30 g a pezzi e 40 g fuso
- 2 uova medie
- 25 g di farina tipo 00
- 50 di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 steli di erba cipollina fresca, tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2042 kJ / 488 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 633.9 mg
Alternativní recepty
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Mesciua spezzina
1h
Canederli al formaggio
1h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Sformatini patate e porri
55min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Treccine allo yogurt
6h 30min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h