Canederli agli spinaci

Canederli agli spinaci

3.8 41 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 250 g di pane raffermo a dadini
  • 200 g di latte intero tiepido
  • 1250 g di acqua
  • 400 g di spinaci freschi
  • 60 g di cipolla bianca a pezzi
  • 70 g di burro di cui 30 g a pezzi e 40 g fuso
  • 2 uova medie
  • 25 g di farina tipo 00
  • 50 di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 2 - 3 steli di erba cipollina fresca tritati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 633.9 mg
Protein 19.1 g
Kalorie 2042 kJ / 488 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 12.8 g
Sacharidy 53.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...