Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
Pasta brisèe
- 270 g farina tipo 00
- 140 g di burro freddo, a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di acqua fredda
Ripieno e terminare la preparazione
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 400 g di cipolle, sbucciate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1571.6 kJ / 375.6 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 455.9 mg
Alternativní recepty
Sformatini di agretti
1 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Tarte flambé alle cipolle
1 Std.
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30 min
Frittelle di cavolo nero
30 min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 Min
Sformatini patate e porri
55 Min
Quiche radicchio e speck
2h 30 min