Quiche alle cipolle

Quiche alle cipolle

4.6 34 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
10 fette

Suroviny

  • 70 g di Gruviera a pezzi
  • 80 g di pecorino Romano a pezzi
Pasta brisèe
  • 270 g farina tipo 00
  • 140 g di burro freddo, a tocchetti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 70 g di acqua fredda
Ripieno e terminare la preparazione
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 400 g di cipolle sbucciate e a fette (0.5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero di canna
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 150 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 2 uova

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 455.9 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 1571.6 kJ / 375.6 kcal
Tuk 6.9 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 25.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...