Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
TM6

Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã

3.5 (4 hodnocení)

Suroviny

P/ guarnecer

  • 100 g pepino cortado em pedaços
  • 20 g cebola roxa
  • 50 g cornichons
  • 4 pés de hortelã, só as folhas
  • 1 pitada de sal

Gaspacho

  • 50 g cebola roxa
  • 2 dentes de alho
  • 500 g pepino cortado em pedaços
  • 10 g hortelã
  • 50 g rúcula
    nebo 50 g espinafres baby
  • 50 g sumo de limão (1-2 limões aprox.)
  • 100 g cubos de gelo
  • 1 c. chá de sal
  • 50 g azeite
  • Cebolinho picado q.b. p/ finalizar

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
326.6 kJ / 78.1 kcal
Protein
1.1 g
Sacharidy
5.2 g
Tuk
6.4 g
Nasycený tuk
0.9 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
315.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty