Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã

Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã

3.8 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
800 g

Suroviny

P/ guarnecer
  • pepino cortado em pedaços
    100 g
  • cebola roxa
    20 g
  • cornichons
    50 g
  • hortelã só as folhas
    4 pés de
  • sal
    1 pitada de
Gaspacho
  • cebola roxa
    50 g
  • dentes de alho
    2
  • pepino cortado em pedaços
    500 g
  • hortelã
    10 g
  • rúcula
    50 g
    50 g espinafres baby
  • sumo de limão (1-2 limões aprox.)
    50 g
  • cubos de gelo
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    50 g
  • Cebolinho picado q.b. p/ finalizar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 315.7 mg
Protein 1.1 g
Kalorie 326.6 kJ / 78.1 kcal
Tuk 6.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 5.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...