Sup Iga Babi dengan Jamur Shitake dan Kembang Tahu
TM6

Sup Iga Babi dengan Jamur Shitake dan Kembang Tahu

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g jamur shitake kering, dibilas
  • 60 g kembang tahu kering, dibilas
  • 500 g iga babi bakut (spare ribs), potong kecil-kecil (4 cm)
  • 1800 g air, tambahkan untuk merendam jamur
  • 30 g jujube (kurma merah), biji dibuang, dibilas
  • 20 g lengkeng kering, dibilas (volitelně)
  • 15 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 ½ sdt garam

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
870 kJ / 208 kcal
Protein
23 g
Sacharidy
12 g
Tuk
8 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
2 g
Sodík
642 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty