Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g jamur shitake kering, dibilas
- 60 g kembang tahu kering, dibilas
- 500 g iga babi bakut (spare ribs), potong kecil-kecil (4 cm)
- 1800 g air, tambahkan untuk merendam jamur
- 30 g jujube (kurma merah), biji dibuang, dibilas
- 20 g lengkeng kering, dibilas (volitelně)
- 15 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ sdt garam
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 642 mg