
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g jamur kancing cut in halves or quarters as needed
- 500 - 600 g air
- 200 g susu
-
1
dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l)
nebo 1 sdt penuh pasta kaldu sayur - 50 g tepung terigu
- ½ sdt garam
- 50 g krim
- 4 tangkai peterseli segar leaves only
- 40 g krim keju (cream cheese) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 132 kcal / 550 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení