Sup krim jamur

Sup krim jamur

4.9 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porsi

Suroviny

  • jamur kancing cut in halves or quarters as needed
    400 g
  • air
    500 - 600 g
  • susu
    200 g
  • dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l)
    1
    1 sdt penuh pasta kaldu sayur
  • tepung terigu
    50 g
  • garam
    ½ sdt
  • krim
    50 g
  • peterseli segar leaves only
    4 tangkai
  • krim keju (cream cheese) (volitelně)
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše