Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 perut babi (berkisar 450 g)
- 2 - 3 jumput garam
- 2 ½ sdt biji lada putih (8 g)
- 1700 g air
- 1 paha ayam, dengan kulit dan tulang (berkisar 350 g), dengan kulit dan tulang
- 8 g dang gui, iris-iris
- 2 tangkai ketumbar segar, akar dan daun dipisah
- 15 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g goji berry
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg