Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2200 g air
- 400 g iga babi bakut (tulang sup, tulang leher atau tulang spiral), potong kecil-kecil (4 cm)
- 500 g lobak putih, iris-iris (2 cm)
- 100 g bawang bombai, iris-iris
- 1 potong cumi-cumi, utuh, kering, potong strip (2 cm)
- 1 sdt arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g goji berry
- 1 jumput garam, sesuai selera
- 1 jumput lada putih bubuk, sesuai selera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 154 mg