Zařízení & příslušenství
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 porcí
Suroviny
Věnec Pavlova
-
250 gramů krupicového cukru
-
200 gramů bílků (cca 6–7 bílků), pokojové teploty
-
1 čajová lžička octa
-
1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
-
10 gramů kukuřičného škrobu
Malinový coulis
-
200 gramů mražených malin, 1 hodinu předem rozmrazených při pokojové teplotě200 gramů malin
-
100 gramů krupicového cukru
-
20 gramů citrónové šťávy
Šlehačka a dokončení
-
500 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
2 - 4 fíky (volitelně)
-
1 granátové jablko vyloupaná jadérka
-
2 snítky čerstvé máty jen lístky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
54.4 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Tuk
19.1 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
45.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14hod.
Karamelový krém
2hod. 35min.
Valentýnská Pavlova
5hod.
Kakaová roláda se šlehačkou
2hod. 31min.
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2hod.
Malinovo-čokoládový dort Pavlova
4hod. 40min.
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1hod. 10min.
Red velvet cake
1hod. 45min.
Čokoládový dort se slaným karamelem
2hod. 40min.
Pavlova s domácím vaječným likérem
13hod.
Karamelová omáčka
1hod. 30min.
Mini Pavlova
1hod. 45min.