
Zařízení & příslušenství
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
Příprava 30min
Celkový 6hod.
10 porcí
Suroviny
Věnec Pavlova
-
krupicového cukru250 gramů
-
bílků (cca 6–7 bílků), pokojové teploty200 gramů
-
octa1 čajová lžička
-
přírodního vanilkového extraktu1 čajová lžička
-
kukuřičného škrobu10 gramů
Malinový coulis
-
malin200 gramů
-
krupicového cukru100 gramů
-
citrónové šťávy20 gramů
Šlehačka a dokončení
-
smetany ke šlehání, 30-40 % tuku500 gramů
-
fíky (volitelně)2 - 4
-
granátové jablko vyloupaná jadérka1
-
čerstvé máty jen lístky2 snítky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
358.5 kcal /
1500.1 kJ
Protein
4.1 g
Tuk
19.1 g
Sacharidy
45.3 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sodík
54.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Švédský stůl na Silvestra
11 recept
Česká republika
Česká republika