Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem

Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem

4.6 12 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 6hod.
10 porcí

Suroviny

Věnec Pavlova
  • krupicového cukru
    250 gramů
  • bílků (cca 6–7 bílků), pokojové teploty
    200 gramů
  • octa
    1 čajová lžička
  • přírodního vanilkového extraktu
    1 čajová lžička
  • kukuřičného škrobu
    10 gramů
Malinový coulis
  • malin
    200 gramů
    200 gramů mražených malin, 1 hodinu předem rozmrazených při pokojové teplotě
  • krupicového cukru
    100 gramů
  • citrónové šťávy
    20 gramů
Šlehačka a dokončení
  • smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
    500 gramů
  • fíky (volitelně)
    2 - 4
  • granátové jablko vyloupaná jadérka
    1
  • čerstvé máty jen lístky
    2 snítky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 358.5 kcal / 1500.1 kJ
Protein 4.1 g
Tuk 19.1 g
Sacharidy 45.3 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sodík 54.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...