Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem

Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem

4.6 12 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 porcí

Suroviny

Věnec Pavlova
  • 250 gramů krupicového cukru
  • 200 gramů bílků (cca 6–7 bílků), pokojové teploty
  • 1 čajová lžička octa
  • 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
  • 10 gramů kukuřičného škrobu
Malinový coulis
  • 200 gramů malin
    200 gramů mražených malin, 1 hodinu předem rozmrazených při pokojové teplotě
  • 100 gramů krupicového cukru
  • 20 gramů citrónové šťávy
Šlehačka a dokončení
  • 500 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 2 - 4 fíky (volitelně)
  • 1 granátové jablko vyloupaná jadérka
  • 2 snítky čerstvé máty jen lístky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 45.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...