Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
TM6 TM5 TM31

Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem

4.6 (12 hodnocení)

Suroviny

Věnec Pavlova

  • 250 gramů krupicového cukru
  • 200 gramů bílků (cca 6–7 bílků), pokojové teploty
  • 1 čajová lžička octa
  • 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
  • 10 gramů kukuřičného škrobu

Malinový coulis

  • 200 gramů malin
    nebo 200 gramů mražených malin, 1 hodinu předem rozmrazených při pokojové teplotě
  • 100 gramů krupicového cukru
  • 20 gramů citrónové šťávy

Šlehačka a dokončení

  • 500 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 2 - 4 fíky (volitelně)
  • 1 granátové jablko, vyloupaná jadérka
  • 2 snítky čerstvé máty, jen lístky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1500.1 kJ / 358.5 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
45.3 g
Tuk
19.1 g
Nasycený tuk
11.5 g
Vláknina
2.7 g
Sodík
54.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty