Kompatibilní verze
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Věnec Pavlova
- 250 gramů krupicového cukru
- 200 gramů bílků (cca 6–7 bílků), pokojové teploty
- 1 čajová lžička octa
- 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
- 10 gramů kukuřičného škrobu
Malinový coulis
-
200
gramů malin
nebo 200 gramů mražených malin, 1 hodinu předem rozmrazených při pokojové teplotě - 100 gramů krupicového cukru
- 20 gramů citrónové šťávy
Šlehačka a dokončení
- 500 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 2 - 4 fíky
- 1 granátové jablko, vyloupaná jadérka
- 2 snítky čerstvé máty, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Alternativní recepty
Citrónová očka
1 godz. 50 min
Fitness kuličky
50p
Karpatka
4 godz. 30 min
Valentýnská Pavlova
5 Std.
Pavlova s domácím vaječným likérem
13h
Lízátka
40p
Malinovo-čokoládový dort Pavlova
4 Std. 40 Min
Lemon curd (citrónový krém)
20min
Odpalované těsto
50p
Žloutkové věnečky
1h 30min
Mini Pavlova
1 Std. 45 Min
Piškotový korpus
1 godz. 50 min