Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů jahod, na čtvrtky
- ½ čajové lžičky nakládaného zeleného pepře, nasekaného
- 400 gramů kuřecích prsou, na kousky (2 cm)
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky sladké červené papriky
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- 500 gramů zeleného chřestu, na kousky (5 cm)
- 100 gramů anglické slaniny, nakrájené na plátky, překrojené napůl
- 1 stroužek česneku
- 1 filet ančovičky, scezený
- 1 čajová lžička hořčice
- 40 - 60 gramů citrónové šťávy
- 50 gramů olivového oleje
- 30 gramů řepkového oleje
- 1 římský salát, natrhaný na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2643 kJ / 632 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vajíčková pomazánka s křenem
15 Min
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2h 40min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20 min
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2h 30min
Glazovaná karotka s medem
1 godz. 20 min
Zeleninové krekry a bylinkový dip
26h 10min
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
3h
Buddha bowl s kuřecím masem
1h
Lutika
1 godz. 20 min
Klasické hovězí burgery
1h
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35 min