Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny

Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny

5.0 5 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 5hod. 15min.
8 porcí

Suroviny

Koření a maso
  • 1200 - 1500 gramů vepřové krkovice v celku
  • 1 polévková lžíce sušeného oregana
  • 1 polévková lžíce česnekového prášku
  • 1 polévková lžíce mletého kmínu
  • 1 polévková lžíce mleté uzené sladké papriky
  • 1 polévková lžíce mleté papriky
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
BBQ omáčka z Jižní Karolíny
  • 180 gramů dijonské hořčice
  • 130 gramů kečupu
  • 50 gramů jablečného octa
  • 50 gramů sójové omáčky
  • 3 - 5 kapek pálivé omáčky, Tabasco® (volitelně)
  • 80 gramů hnědého cukru
  • 3 čajové lžičky česnekového prášku
  • ¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
  • 1 polévková lžíce cibulového prášku
  • 2 čajové lžičky soli
Grilování a servírování
  • 8 - 10 hamburgerových briošek
  • slanina, uzená, na plátky grilovaná, k podávání (viz Tip) (volitelné)
  • coleslaw pro podávání (volitelné)
  • 4 kukuřičné klasy půlené, grilované (viz Tip)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1711.7 mg
Protein 49.5 g
Kalorie 2666 kJ / 637.2 kcal
Tuk 20.2 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 64.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...