Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů hladké mouky, plus na poprášení válu
- 1 špetka mořské soli
- 100 gramů másla, chlazeného, na kousky
- 50 gramů mléka, vychlazeného
- 250 gramů fazolí, suchých, na předpečení těsta
Náplň
- 50 gramů čedaru, na kousky
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 10 gramů másla
- 50 gramů vody
- 300 gramů čerstvého špenátu
Dokončení
- 3 vejce, střední (53-63 gramů)
- 300 - 350 gramů uzeného lososa, na kousky
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2672 kJ / 639 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 40.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slaný koláč Quiche Lorraine
50min
Auvergneský sýrový quiche
1 Std. 20 Min
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1h 5min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1h
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 min
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Quiche s lososem
50min
Quiche s kysaným zelím
1h 30min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1h
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min