
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů hladké mouky, plus na poprášení válu
- 1 špetka mořské soli
- 100 gramů másla, chlazeného, na kousky
- 50 gramů mléka, vychlazeného
- 250 gramů sušených fazolí, na předpečení těsta
Náplň
- 50 gramů čedaru, na kousky
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 10 gramů másla
- 50 gramů vody
- 300 gramů čerstvého špenátu
Dokončení
- 3 vejce střední velikosti (1 vejce odděleně)
- 300 - 350 gramů uzeného lososa, na kousky
- 200 gramů smetany, min. 30% tuku
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka černého mletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2672 kJ / 639 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 40.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banánový cheesecake
7hod. 55min
Krevetová polévka s batáty
45min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1hod. 20min
Marcipánovo-makové cupcaky
2hod. 20min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50min
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1hod.
Květáková kari polévka
45min
Citrónový chlebíček s borůvkami
4hod.
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min
Brusinkové čatní
25min