Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 80 gramů šalotky, napůl
- 650 gramů cukety, na kousky
- 10 gramů másla
- 100 gramů choriza, na kousky
- 100 gramů brambor, na kousky (1 cm)
- 400 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 150 gramů mléka
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1 godz.
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 Min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 Min
Pórkový krém
40 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30 Min
Turecká nevěstina polévka
50 min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 min
Kedlubnová polévka
35 Min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 Min
Kulajda
40 min