Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
TM6 TM5

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Mushroom Dashi Broth

  • 450 g cremini mushrooms
  • 1420 g water
  • 30 g kombu

Toasted Coconut Cinnamon Broth

  • 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
  • 60 g tamari sauce
  • 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
  • 85 g toasted coconut flakes

Dumpling Filling

  • 1250 g water, divided
  • 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
  • 30 g tamari sauce
  • 15 g rice vinegar
  • 15 g coconut oil
  • 1 ½ tsp fresh ginger, grated, to taste (volitelně)
    nebo 1 ½ tsp ginger paste, to taste (volitelně)
  • 15 g agave syrup (volitelně)
  • 20 wonton wrapper, round (round)
  • microgreens
    nebo edible flowers

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1104.3 kJ / 263.9 kcal
Protein
10.9 g
Sacharidy
36.6 g
Tuk
10.4 g
Nasycený tuk
8.2 g
Vláknina
3.6 g
Sodík
979.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty