
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g shallots cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves to taste
- 1 fresh Fresno chilli (see Tip)
- 140 g red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 170 g English cucumbers cut into pieces
- 680 g heirloom tomatoes quartered
- 60 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
- 30 g red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil leaves only, hand torn
- 10 fresh chives thinly sliced
- ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 193 kcal / 807.7 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 450.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1hod. 15min
Hummus with Peas and Beans
25min
Blue Cheese Dressing
10min
Garlic soup
40min
Orange curry dressing
10min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
Žádné hodnocení
Gazpacho
1hod. 15min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Gazpacho
1hod. 15min
Mango Chutney
1hod. 20min
Mushroom Risotto (TM6)
40min