
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g bawang merah potong kecil-kecil
- 4 siung bawang putih
- 30 g jahe segar dikupas, diiris tipis-tipis
- 15 g minyak sayur
- 1 cabai merah batang dan biji dibuang, tambahkan beberapa irisan untuk hiasan
- 380 g santan
- 340 g air
-
1
sdt pasta kaldu sayur
nebo 1 dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l) - 1 sdm pasta kari merah
- 10 ½ oz ubi dikupas, potong dadu (1 cm)
- 15 g sari jeruk nipis
- 30 g dark brown sugar
- 1 sdt garam
- ½ sdt lada hitam bubuk
- 200 g tomat ceri dipotong bagi dua
- 40 g bayam muda segar (baby spinach)
- 450 g fillet ikan daging putih, tanpa kulit (contoh: kod, seabass), potong kecil-kecil (2.5-4 cm)
- ketumbar segar dicincang, untuk hiasan
- 1 jeruk nipis potong wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 315 kcal / 1318.1 kJ
- Protein
- 19.1 g
- Tuk
- 12.9 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Sodík
- 490.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup krim jamur
20min
Bola Daging Babi dengan Sawi
25min
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Nessuna valutazione
Sup Jamur Kurma Merah
Nessuna valutazione
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Nessuna valutazione
Sup Krim Kacang Polong
Nessuna valutazione
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Nessuna valutazione
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1h 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Nessuna valutazione
Tekwan
1h 45min