
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g jamur kuping hitam kering (lihat tips)
- 1050 g air tambahkan untuk merendam
- 20 g minyak
- 2 - 3 cabai merah segar dipangkas ujungnya dan potong bagi dua
- 1 daun bawang dipangkas ujungnya dan potong kecil-kecil
- 150 g wortel potong korek api
- 100 g rebung kaleng tiriskan dan potong strip tipis-tipis
- 1 sdt pasta kaldu sayur (lihat tips)
- 2 sdt tepung pati garut
- 80 g cuka hitam (lihat tips)
- 70 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g kecap asin
- ½ - 1 sdt lada putih bubuk sesuai selera
- 2 telur dikocok lepas
- 150 g tahu sutera potong strip tipis-tipis
- minyak wijen untuk menuang
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 312 kcal / 1310 kJ
- Protein
- 15.7 g
- Tuk
- 21.1 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení