Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g vegetais para sopa limpos, cortados em pedaços (2-3 cm) ou restos (ex: cascas de cenoura ou de aipo)
- 1 chalota c/ casca, cortada ao meio
- 1 pedaço de gengibre fresco c/ casca (20 g aprox.)
-
50
g cogumelos shitake secos
nebo 50 g cogumelos secos - 100 g pimento vermelho cortado em pedaços (3 cm)
- 2 dentes de alho c/ pele, esmagados
- 2 talos de erva-príncipe cortados em pedaços
- 1 anis estrelado
- 1 malagueta
- 1400 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g sumo de lima
- 10 g molho de peixe
- 40 g molho de soja
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 618.2 kJ / 147.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 31.4 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1679.8 mg
Alternativní recepty
Brioches de chocolate
Žádné hodnocení
Creme inglês
15 Min
Khir - Arroz doce com amêndoa e especiarias
5h
Ghee
2 Std. 10 Min
Cannelés (canelados de bordéus)
13h 45min
Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati
30 Min
Focaccia com cebola
2 Std.
Polenta com cogumelos e espinafres
35 Min
Niguiri de dourada
30 Min
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
25 Min
Mini focaccias
3 Std. 30 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8h