Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à ravioli
- 250 g de farine
- 1 œuf
- 120 g d'eau tiède
- 5 g de sel
- fécule de maïs, pour fariner
La farce
- 1 cm de gingembre frais
- 4 brins de ciboulette fraîche
- 2 gousses d'ail
- 3 oignons nouveaux, émincés
- 100 g de carotte, en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, émincés
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de chapelure
- 2 c. à café d'huile de sésame
- 2 c. à soupe de sauce de soja salée
- 3 c. à soupe de vinaigre de riz
- 300 g d'eau
- 700 g de bouillon de légumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 138 kJ / 33 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1h 10min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2h 15min
Buns au porc frits
1h 30min
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1h 25min
Okonomiyaki
50min
Burrito bibimbap
45min
Arancini mozza, riz et petits pois
1h 40min
Onigiri aux thon et fromage frais
1 godz. 5 min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4h 20min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1h 15 min
Raviolis pékinois
1h
Dim sum "Shao mai"
1h 45min