![Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51ea5c3b-3df5-484a-9ca5-b5396dc5d665/Derivates/a2511a22-bf29-4046-958d-4f79391888e6.jpg)
Kompatibilní verze
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (volitelně)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1237.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2ч. 45 мин.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Jamaica Hibiscus Margarita
1 Std. 5 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Steak au Poivre
20 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 Std. 45 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Marry Me Chicken
40 Min