
Kompatibilní verze
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (volitelně)
- 2 star anise
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil divided
- 4 oz yellow onions cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow cut into strips
- 1 spring onion in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds to garnish
- cooked rice to serve (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 582.5 kcal / 2437.2 kJ
- Protein
- 46.5 g
- Tuk
- 36.3 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1237.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2hod. 5min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1hod.
Crown Roast of Lamb
1hod. 40min
Tunisian Beef Ribs
4hod. 55min
Kung Pao Chicken
1hod. 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1hod. 10min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min