
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de chair de potiron en cubes
- 1000 g de lait
- 1 gousse d'ail
- 1 clou de girofle
- 5 brins de thym frais
- 4 pincées de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de vermicelles
- 70 g de parmesan en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 273 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
Alternativní recepty
Soupe de pommes de terre et chou vert, tartines au saumon fumé
55 Min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 Min
Soupe au potiron
50 Min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.
Soupe de courgettes, fromage et pâtes alphabet
40 Min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55 Min
Soupe au chou, carotte, pommes de terre et haddock fumé
45 Min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
50 Min
Velouté poireau-pomme de terre
1 Std.
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 Min
Soupe de butternut et gingembre
35 Min
Soupe de potimarron
35 Min