Kompatibilní verze
Gratin de chou-fleur et œufs durs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200 - 300
g de gruyère, coupé en morceaux
nebo 200 - 300 g de cheddar, coupé en morceaux - 1000 g d'eau
- 1000 g de bouquets de chou-fleur
- 4 - 6 œufs
- 60 - 80 g de farine de blé
- 60 - 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 600 - 800 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ - ¾ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 507 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œuf dur, parmesan et tomates séchées
45 min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40 min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1hod. 5min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 15 min
Gratin de pommes de terre et panais
1h 25min
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min