Risotto aux moules et chorizo

Risotto aux moules et chorizo

4.6 53 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 20 g d'huile de colza
  • 100 g de vin blanc sec
  • 320 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 20 g d'huile d'olive
  • 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de chorizo coupé en petits dés
  • 2 pincées de poivre 5 baies

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 7.8 mg
Protein 32.5 g
Kalorie 2796.3 kJ / 666 kcal
Tuk 26.3 g
Vláknina 1319.8 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 69.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...