Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de vin blanc sec
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de chorizo, coupé en petits dés
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2796.3 kJ / 666 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1319.8 g
- Sodík
- 7.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min
Petit salé aux lentilles
55min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Risotto
30 min
Chili Con Carne
30 min
Flan de poireau et pancetta
35min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 godz.
Sauce madère
35min