Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de vin blanc sec
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de chorizo, coupé en petits dés
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2796.3 kJ / 666 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1319.8 g
- Sodík
- 7.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
55min
Cake chorizo-courgette
45 Min
Risotto aux champignons
30 min
Risotto
30 min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto à l'espagnole
30 min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 Min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 Std.
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min