Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de vin blanc sec
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de chorizo, coupé en petits dés
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2796.3 kJ / 666 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1319.8 g
- Sodík
- 7.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Purée de pommes de terre au chorizo
40min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
LEAB - B
Žádné hodnocení
Risotto
30min
Soupe à l'oignon
1h
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Pulled pork (porc effiloché)
14 Std.
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h