Kompatibilní verze
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 1500 g de rôti de veau
- 55 g de beurre
- 1 oignon émincé
- 1 gousse d'ail
- 750 g de cidre brut
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 1 anis étoilé
- 600 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de carottes nouvelles, coupées en biseau
- 250 g de lait
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134.3 kJ / 508.3 kcal
- Protein
- 59.5 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 911 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1h 10min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 Min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1h
Compotée d'oignons, poires et truffe
30 Min
Longe de porc, purée de pommes de terre et salade
1h
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 λεπτ.