Kompatibilní verze
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 1500 g de rôti de veau
- 55 g de beurre
- 1 oignon émincé
- 1 gousse d'ail
- 750 g de cidre brut
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 1 anis étoilé
- 600 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de carottes nouvelles, coupées en biseau
- 250 g de lait
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134.3 kJ / 508.3 kcal
- Protein
- 59.5 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 911 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 Std.
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std.
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 Min
Mon petit hachis Parmentier
1 Std.
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min