Kompatibilní verze
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 1500 g de rôti de veau
- 55 g de beurre
- 1 oignon émincé
- 1 gousse d'ail
- 750 g de cidre brut
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 1 anis étoilé
- 600 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de carottes nouvelles, coupées en biseau
- 250 g de lait
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134.3 kJ / 508.3 kcal
- Protein
- 59.5 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 911 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Roulés de dinde farcis aux marrons, purée potimarron-patate douce
50min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1h 50 min.
Quiche lorraine
1h 45min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Feuilles de chou farcies
1 Std. 10 Min
Compotée d'oignons, poires et truffe
30min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min