
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 583 kcal / 2443 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
Alternativní recepty
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 Std. 35 Min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1 Std. 10 Min
Tatin d’aubergine aux graines
3 Std.
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Pissaladière
3 Std.
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1 Std. 35 Min
Cocas niçoises
3 Std. 15 Min
Pesto
5 Min