Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2443 kJ / 583 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Pissaladière classique
2 godz.
Tarte aux oignons et tapenade
1 godz. 10 min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1hod. 5min
Pissaladière
3h
Pissaladière
2 godz. 10 min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1h 25min
Tarte Tatin de tomates
1 godz.
La pichade de Menton
4 godz.
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Cocas niçoises
3h 15min
Tapenade de Marseille
15 min