Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2443 kJ / 583 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Pissaladière
3 Std.
Cocas niçoises
3 Std. 15 Min
Pissaladière classique
2 Std.
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1 godz. 35 min
Pissaladière
3 Std.
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
La pichade de Menton
4 Std.
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min