Kompatibilní verze
Beignets à la patate douce fourrés à la ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 brins de sauge fraîche, équeutés
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 - 3 pincées de sel, et 1,5 c. à café
- 350 g de patates douces, cuites (voir "Conseil(s)")
- 130 g de ricotta
- 2 - 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 250 g d'eau
- 120 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 220 g de farine de blé complet
- 10 g d'huile végétale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 193.5 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 64.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets de crevettes et de patates douces
1 godz.
Soufflés épicés aux courgettes
1 godz.
Granité au citron
13 Std.
Chaussons salés à la caponata
Žádné hodnocení
Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé
45 min
Chausson nîmois
2 godz.
Omelette au cheddar à la truffe
30 min
Monster-burgers au cheddar
3h 45min
Granité amande-citron
10 min
Arancini champignons-mozzarella
3 Std. 10 Min
Tarte froide aubergine, tomate et courgette
1 godz. 30 min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min