Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebel, in Spalten (2-3 cm)
- 80 g Möhre, in kleinen Stücken (2-3 cm)
- 60 g Porree, in Ringen (2-3 cm)
- 80 g Sellerie, in kleinen Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Krustenbraten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
-
400
g flüssige Fleischbrühe
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht, mit 400 g Wasser aufgegossen - 2 TL Speisestärke
- 1 geh. EL Senf
-
2
TL Sojasauce
nebo 2 TL Worcester-Sauce - 10 - 15 g Sweet-Chili-Sauce
- 80 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4374 kJ / 1045 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 40 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 342 mg
Alternativní recepty
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1h 20 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min
Sauerbratenragout
48 Std.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Gulasch
2 godz.
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35min
Curryhähnchen süß-sauer
3h
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Gedämpftes Kräuterfilet mit Marktgemüse und Blattsalat
45 min