Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme

Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme

4.3 98 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

Cashewcreme
  • Cashewkern
    100 g
  • Wasser zum Einweichen
  • Salz
    2 Prisen
  • Sojadrink ungesüßt (siehe Tipp)
    100 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
  • Petersilie abgezupft
    5 Stängel
Paprika-Tomaten-Suppe
  • Spitzpaprika, rot entkernt, geviertelt
    800 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    20 g
  • Tomaten geviertelt
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht vegan
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan
  • Tomatenmark
    15 g
  • Cashewmus
    2 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Petersilie abgezupft, zum Garnieren
    2 Stängel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1408 mg
Protein 38 g
Kalorie 3595 kJ / 859 kcal
Tuk 45 g
Vláknina 75.3 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 135 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...