Kompatibilní verze
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 3 TL Curry
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 530 g Wasser
- 1 Blumenkohl, ganz (ca. 1000 g)
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 80 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Ahornsirup
- 50 g Rauchmandeln, grob gehackt
- 1 Zitrone, in Spalten
- 5 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 960 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 Min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 Min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40 Min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1h
Orientalischer Nudelsalat
30 Min
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1h
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 Min
Blumenkohl-Korma
40 Min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50 Min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 10 Min
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1h