Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten
- Olivenöl zum Beträufeln
- 2 - 3 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Pinienkerne
- 10 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Wasser
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Tahin
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1114 kJ / 267 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratener Kichererbsensalat
45 min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 godz. 20 min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Edamame-Garnelen-Salat
40 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 Min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min
Rote-Bete-Hummus
50 min