Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quinoa
- 200 g Quinoa
- 50 g Mandeln
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Rucola, grob zerzupft
Rotkohl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 35 g Walnussöl
- 20 g Essig
- 25 g Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2194 kJ / 524 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 620 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5 godz.
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Kichererbsen-Salat
15min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1u.
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30 min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1u.
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1u.
Power-Quinoa-Salat
45min