Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 900 g Wasser
- 80 g Weißwein, trocken
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 40 g Rucola, grob zerzupft
- 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 150 g Zucchini, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 150 g Aubergine, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 25 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 712 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Ravioli-Lasagne
1h
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35min
Buntes Tomatengratin
1h 30 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25 min