
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Knödelteig
- 125 g Milch
- 40 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 320 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne
Oliven-Feta-Füllung
- ½ Bund Basilikum abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Zwiebel (ca. 30 g)
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 20 g Oliven entsteint
- 100 g Feta davon 50 g in Würfeln (1 cm) und 50 g zerbröselt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Tomatensauce und Fertigstellung
- ½ Zwiebel (ca. 30 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 50 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Tomatenmark
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 10 g Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 830 kcal / 3474 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 71 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatenstrudel mit Reis
45min
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1hod. 30min
Gemüse-Döner
40min
Veggie-bubble-up-Pizza
2hod.
Quesadilla mit Gurken-Tomaten-Relish
1hod. 30min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1hod. 45min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1hod. 20min
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1hod. 30min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min