Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino di cayenna secco, tritato piccante fresco o secco
- 720 g di polpettine di vitello piccoli puliti
- 50 g di vino bianco, secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
nebo 250 g di pomodori in scatola - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min
Calamari in umido
55 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 menit
Polpo alla Luciana
1j 30 menit
Polpetti all'inferno
40 min
Polpetti affogati
45 Min
Struffoli
1j
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Orata in crosta di sale
35 Min
Calamari cipolle e patate
50 menit
Moscardini al limone
30 min