Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
-
720
g di polpetti piccoli puliti
nebo 720 g di moscardini puliti (800 g se da pulire) - 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
nebo 250 g di pomodori maturi, spellati e senza semi - ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Polpetti affogati
45 min
Calamari alla napoletana
40 menit
Moscardini al limone
30min
Zuppa di baccalà
1 godz.
Spigole all'acqua pazza
30min
Seppie con i piselli
40 menit
Seppie con i piselli
35min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30 min
Polpetti all'inferno
40 menit
Anelli di totano in umido
30min