Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fettuccine
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo all'abruzzese
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 - 100 g di cipolla bianca, a piacere, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2373.2 kJ / 567.2 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 925.2 mg
Alternativní recepty
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Strangozzi alla nonna Sabina
2 Std. 5 Min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Penne alla Norcina
45 min
Tozzetti
1h 30 min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso
1h
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Pasta alla gricia
30 min