Kompatibilní verze
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di prosciutto cotto affumicato, affettato
- 500 g di patate americane dolci, sbucciate, a pezzi (circa 2 cm)
- 500 g di acqua
- 2 tuorli d'uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ - 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 200 g di pangrattato
- olio per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686.4 kJ / 403.1 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 817.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Polpette spinaci e mozzarella
45 Min
Crocchette di patate
1h 10min
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Crocchette di pesce
1h
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1h
Focaccia semplice senza glutine
27h 30min
Polpette di carne e melanzane
50min
Gnocco fritto (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h