Kompatibilní verze
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di prosciutto cotto affumicato, affettato
- 500 g di patate americane dolci, sbucciate, a pezzi (circa 2 cm)
- 500 g di acqua
- 2 tuorli d'uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ - 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 200 g di pangrattato
- olio per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686.4 kJ / 403.1 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 817.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Polpette di carne e melanzane
50min
Spiedini di polpette alle zucchine
1 godz.
Pangrattato all'aglio e erbe aromatiche
10min
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5h 30min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Polpettine alla zucca
1h 25min
Frittelle ai funghi
1h 10min
Polpette di pane di mais
1h 10min
Frittelle di zucchine e gamberetti
30 min
Torta cuore soffice panna e caffè
4h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min