Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipollotto in quarti
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico fresco, lavato ed asciugato
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di fave fresche novelle, sgranate
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di pasta secca tipo pappardelle
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 30 g di pecorino grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2180 kJ / 521 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavati con le fave
13 Std. 20 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Polpette con le sarde
25min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Granita di gelsi
15min
Champignon ripieni al forno
1h
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Panelle
1 Std. 25 Min