Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strascinati
- 10 g di sale
- 260 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
Ragù di carne
- 80 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti (circa 1 cipolla)
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 250 g di salsiccia cruda di maiale spellata e sgranata
- 100 g di vino bianco
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 53.2 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min
Gnocchi di ceci al ragù
1h 15min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min