Timballo di riso alla siciliana

Timballo di riso alla siciliana

4.9 36 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • olio per frittura q.b.
  • 500 g di melanzane a fette (2-3 mm di spessore)
  • 2 - 3 cucchiai di pangrattato + q.b.
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di cipolla bianca in quarti
  • 250 g di pomodori freschi in quarti
    250 g di pomodori pelati, in quarti
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di riso Carnaroli
  • 150 g di piselli surgelati
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 650 g di acqua
  • 200 g di caciocavallo a pezzi
    200 g di scamorza, o altro formaggio saporito a pezzi

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1322.5 mg
Protein 33.1 g
Kalorie 2765.8 kJ / 661 kcal
Tuk 30.5 g
Vláknina 7.6 g
Nasycený tuk 13.1 g
Sacharidy 67.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...