Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olio per frittura q.b.
- 500 g di melanzane a fette (2-3 mm di spessore)
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla bianca in quarti
-
250
g di pomodori freschi, in quarti
nebo 250 g di pomodori pelati, in quarti - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di riso Carnaroli
- 150 g di piselli surgelati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 650 g di acqua
-
200
g di caciocavallo a pezzi
nebo 200 g di scamorza o altro formaggio saporito a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2765.8 kJ / 661 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 1322.5 mg
Alternativní recepty
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Caponata (TM6)
1 godz. 30 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Mignolata
3 godz. 30 min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 Std. 20 Min
Frittelle ai funghi
1u. 10min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Caponata alla catanese
1h
Schiaffettoni ripieni
1 godz. 30 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min