Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olio per frittura q.b.
- 500 g di melanzane a fette (2-3 mm di spessore)
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla bianca in quarti
-
250
g di pomodori freschi, in quarti
nebo 250 g di pomodori pelati, in quarti - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di riso Carnaroli
- 150 g di piselli surgelati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 650 g di acqua
-
200
g di caciocavallo a pezzi
nebo 200 g di scamorza o altro formaggio saporito a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2765.8 kJ / 661 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 1322.5 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Peperoni ripieni di riso
1h 30 min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 godz.
Gattò di zucca e patate
1h 40 min
Lasagne alla pecoraia
1h 40 min
Falsomagro alla siciliana
3h 30 min
Brioches con il tuppo
3h
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Timballo di anelletti al forno
1h 40 min