Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olio per frittura q.b.
- 500 g di melanzane a fette (2-3 mm di spessore)
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla bianca in quarti
-
250
g di pomodori freschi, in quarti
nebo 250 g di pomodori pelati, in quarti - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di riso Carnaroli
- 150 g di piselli surgelati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 650 g di acqua
-
200
g di caciocavallo a pezzi
nebo 200 g di scamorza o altro formaggio saporito a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2765.8 kJ / 661 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 1322.5 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45min
Involtini di melanzane (vegan)
15 Std.
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1h 30min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Gattò di patate
1h 30min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Frittelle di carciofi
45min
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min