Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
40
g di speck tirolese a listarelle o a cubetti
nebo 40 g di prosciutto crudo a listarelle o a cubetti - 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua (10 minuti) e strizzati
- 800 g di lonza di maiale in un solo pezzo
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di patate a fette (½ cm)
- 600 g di latte intero
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3157 kJ / 754 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 godz. 20 min
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Menù: Cotechino, lenticchie e crema per Pandoro (Bimby Friend)
1h
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Lonza alla salvia
1 Std. 10 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Spezzatino di carne con polenta
4 godz.
Polpettone classico (TM6)
1h 15min