
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
40
g di speck tirolese a listarelle o a cubetti
nebo 40 g di prosciutto crudo a listarelle o a cubetti - 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua (10 minuti) e strizzati
- 800 g di lonza di maiale in un solo pezzo
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di patate a fette (½ cm)
- 600 g di latte intero
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 754 kcal / 3157 kJ
- Protein
- 54.8 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 15min
Vitello tonnato
2hod. 45min
Lonza alla salvia
1hod. 10min
Polpette al sugo
50min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Spezzatino di manzo con patate
1hod. 10min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2hod. 20min
Polpettone classico (TM6)
1hod. 15min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1hod. 25min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11hod.
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1hod. 20min