Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
40
g di speck tirolese a listarelle o a cubetti
nebo 40 g di prosciutto crudo a listarelle o a cubetti - 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua (10 minuti) e strizzati
- 800 g di lonza di maiale in un solo pezzo
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di patate a fette (½ cm)
- 600 g di latte intero
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3157 kJ / 754 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Lonza alla salvia
1h 10min
Besciamella
15min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 godz.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min