Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 10 g di burro
- 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Minestra di riso e ceci
30min
Risotto al pomodoro
40min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Minestra di patate
50min
Risotto al pomodoro con basilico
30min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40min
Insalata di ravanelli e spinaci
15min
Saltimbocca con verdure e risotto piselli e zafferano
1h
Risotto alla parmigiana
30min
Minestra della nonna
50min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Risotto al parmigiano
25min