Minestra di riso, patate e prezzemolo

Minestra di riso, patate e prezzemolo

4.4 32 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 200 g di patate a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 10 g di burro
  • 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
  • 1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6.1 g
Kalorie 1000 kJ / 239 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 48.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...