Minestra di riso, patate e prezzemolo

Minestra di riso, patate e prezzemolo

4.4 29 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    20 g
  • di patate a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di acqua
    1000 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    2
  • di burro
    10 g
  • di riso (tempo di cottura 16 minuti)
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 239 kcal / 1000 kJ
Protein 6.1 g
Tuk 3.8 g
Sacharidy 48.1 g
Vláknina 1.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...