
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
nebo 25 g di burro
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di timo fresco le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena) sciolto in 30 g di acqua
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1273 kcal / 5321.5 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 29.5 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 1400 mg
Alternativní recepty
Lasagne ai funghi
2hod.
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Cardi gratinati
40min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Polenta con funghi e salsiccia
1hod. 30min
Virtù teramane
1hod.
Feijoada
6hod.
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1hod. 10min
Salsa al prezzemolo
20min
Zuppa di cavolo
50min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto funghi e spinaci
55min