Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
nebo 25 g di burro
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena), sciolto in 30 g di acqua
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5321.5 kJ / 1273 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 1400 mg
Alternativní recepty
Zuppa di porcini
45min
Gnocchi con pastissada
2 Std. 30 Min
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30 Min
Crostini con crema di avocado e daikon
20min
Crema di castagne con finferli e speck
50 Min
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1h
Baccalà alla cappuccina
55min
Polenta con ragù di funghi
45min
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4 Std.
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min
Risotto zafferano e pioppini
40 λεπτ.