Polenta con i funghi

Polenta con i funghi

4.3 58 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porzioni

Suroviny

Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
    25 g di burro
Salsa ai funghi
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di timo fresco le foglioline
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti
  • 1 cucchiaino di amido di mais (maizena) sciolto in 30 g di acqua
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1400 mg
Protein 29 g
Kalorie 5321.5 kJ / 1273 kcal
Tuk 29.5 g
Vláknina 12.3 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 81.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...