Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano duro
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1h 15min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Budino al cioccolato
6h 15min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Polenta
1h
Vitello tonnato
25h 30min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi bicolore
2h
Risotto alla parmigiana
30 min
Risotto al parmigiano
25 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h