Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Polenta ticinese
45 min
Gnocchi bicolore
2sa
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2sa
Mousse di tonno
10min
Zucchero vanigliato
72 godz.
Polenta
1sa
Torta di pane
1sa 20 dk
Zuppa di farina alla basileese
1sa 10 dk
Quiche di porro
1sa 45 dk
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min