Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipolla, a metà
- 1 peperoncino rosso, senza semi, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di macinato vegetariano
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 850 g di patata americana dolce, sbucciata, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna acida
- 100 - 150 g di Feta, sbriciolata
- basilico fresco, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 648 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30 Min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min.
Stufato di verdure con polenta cremosa
50 min.
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20 Min
Pane "challah" (vegan)
2óra 30p
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35 Min
Bruschette con verdure e funghi
24u.
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Curry vegetariano
35 Min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1 godz. 30 min
Seitan e verdure in vasocottura (vegan)
1u. 10min
Insalata di patate, ceci e spinaci
1h