
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 funghi portobello freschi (circa 300 g), puliti, senza i gambi
- 4 spicchi di aglio
- 80 g di aceto balsamico
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di cumino in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di salsa barbecue
- 1 scalogno a metà
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 3 rametti di coriandolo fresco le foglie lavate
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 300 g di polpa di avocado a pezzi (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 368.5 kcal / 1541.8 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 31.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 489.3 mg
Alternativní recepty
Babaganoush
40min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4hod. 5min
Jalapeño poppers
1hod.
Taktouka (Insalata marocchina)
30min
Ala hodi (Patate al curry)
40min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13hod.
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min
Taccole speziate all'asiatica
30min
Fagiolini piccanti con arachidi
30min
Salsa borracha messicana
25min
Samosas con carne e verdure
1hod. 15min
Insalata di cavolo al curry
50min