Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g di vino bianco
nebo 100 g di acqua - 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 60 g di cipolle, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 180 g di peperoni rossi, a pezzi (2 cm)
-
200
g di spinaci freschi in foglia
nebo 200 g di spinaci in foglia surgelati, decongelati, ben sgocciolati - 45 g di pomodori secchi sott'olio, a pezzi
- 45 g di olive nere denocciolate, a rondelle
- 80 g di Feta, a pezzi
- ½ cucchiaino di origano secco
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 4 uova
- 60 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 402 mg
Alternativní recepty
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1j 30 menit
Strudel di verdure
2j
Torta salata tricolore
1j 20 menit
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Quiche di spinaci e speck
2j
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3sa
Brisèe ratatouille
1j 30 menit
Verdurine in sfoglia
1j
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Crostata salata di spinaci
1j