Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di menta fresca
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa, a metà
- 30 g di salsa tahina
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di miso
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 120 g di orzo perlato
- 1200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + 2-3 pizzichi per il condimento
- 12 pomodorini
- 200 g di cetrioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 294.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farro con gamberi e agrumi
50min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40min
Salmone con pesto di cedro
30min
Curry di ceci (vegan)
1u.
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1u.
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30min
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Gazpacho ai 3 pomodori
20min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Focaccia alla curcuma
3h 30min