Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di menta fresca
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa, a metà
- 30 g di salsa tahina
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di miso
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 120 g di orzo perlato
- 1200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + 2-3 pizzichi per il condimento
- 12 pomodorini
- 200 g di cetrioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 294.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50 menit
Mesciua spezzina
1j
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 min
Insalata di broccoli, peperoni rossi e pinoli
10 min
Vellutata di asparagi e cocottine di uova filanti (Bimby Friend)
45 Min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2j
Zuppa di ceci e zucca, polpettine di pollo e spinaci con salsa allo yogurt
1h 50min
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1j
Virgin cocktail limone e timo
45 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1j
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min