
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di menta fresca
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a metà
- 30 g di salsa tahina
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di miso
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 120 g di orzo perlato
- 1200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + 2-3 pizzichi per il condimento
- 12 pomodorini
- 200 g di cetrioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 244.8 kcal / 1024.4 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 294.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strüdel alle pere e nocciole con salsa alla vaniglia (vegan)
1hod. 45min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1hod.
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1hod.
Porridge salato con uova e avocado
30min
Torta salata funghi e patate
1hod. 30min
Quiche di zucca ed erbette
1hod. 30min
Curry di ceci (vegan)
1hod.
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1hod. 30min