Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio di capra, tipo caprino
- 1 cucchiaino raso di erbe aromatiche miste secche
- 100 g di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo vegetale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Brodo vegetale
1 godz.
Tortellini in brodo
1h 20min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 Std. 5 Min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min
Pastina in brodo di carne con ricotta (7-9 mesi)
20 Min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45 min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 godz. 30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 godz.
Brodo di verdure con noodles di omelette
50 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 godz. 50 min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min