Tortellini in brodo vegetariani

Tortellini in brodo vegetariani

5.0 6 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
8 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di formaggio di capra tipo caprino
    200 g
  • di erbe aromatiche miste secche
    1 cucchiaino raso
  • di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • uovo
    1
  • di noce moscata in polvere
    2 pizzichi
  • di sale
    1 cucchiaino
Pasta
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di semola rimacinata di grano duro
    100 g
  • uova
    4
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di brodo vegetale
    2000 - 3000 g
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 345 kcal / 1444 kJ
Protein 18.9 g
Tuk 13 g
Sacharidy 40.6 g
Vláknina 1.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...