Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio di capra, tipo caprino
- 1 cucchiaino raso di erbe aromatiche miste secche
- 100 g di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo vegetale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Brodo di gallina
4h 10min
Brodo vegetale
1h
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Crespelle di Teramo
1h 15min
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40min
Tortelloni alle cime di rapa
4 godz. 30 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min
Tortellini in brodo
1h 20min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min