
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 30 - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 250 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 1 - 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 650 kcal / 2719 kJ
- Protein
- 19.3 g
- Tuk
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1hod.
Focaccia patate e rosmarino
1hod.
Girelle di pizza al prosciutto
2hod. 30min
Pizzette
3hod. 40min
Focaccia a bastone
5hod.
Panini integrali alla paprika
3hod. 30min
Focaccia alle carote
3hod. 30min
Focaccia con le cipolle TM6
3hod. 30min
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Focaccine morbide
3hod. 30min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1hod. 30min
Pizza barese ai pomodorini
2hod.