Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 30 - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 250 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Focaccia primavera
3ωρ.
Focaccia a bastone
5 Std.
Focaccia con fiori di zucca e burrata
3h 40min
Pizzette
3h 40min
Danubio salato
3ωρ.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9 godz.