Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 30 - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 250 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Mini panini al vapore farciti (Bimby Friend)
1h 50 min
Frolla alla cannella segnaposto tazzina
3h
Mezzelune ripiene
1h 30 min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.